Nieuwjaarsbrief 2024

Patricia Meyntjens

Nieuwjaarsbrief

Dankbaar

Wanneer ik terugkijk op het afgelopen jaar kan ik alleen maar dankbaar glimlachen.

Elke traject dat ik met een cliënt aflegde, vertegenwoordigt niet alleen werkuren, maar betekent ook engagement en liefdevolle betrokkenheid om perspectief te creëren voor een nieuwe start of doorstart.

Ik heb niet alleen geluisterd en confronterende vragen gesteld maar ik ben ook mee gestapt als supporter langsheen een, soms hobbelig, parcours om vervolgens achter een haarspelbocht de gedroomde finish te ontdekken.

Dat verliep soms als twee stappen voorwaarts en één stap achterwaarts maar, na de weerstand en de groeipijnen, kwam de ultieme ervaring: ’Plus est en vous’. Elk gesprek gaf een aanzet om uit de comfortzone te stappen en die extra ‘mile’ te gaan.

Voor mij is elke cliënt uniek en elk emotie van verdriet, angst of euforie krijgt zijn plaats. Samen hebben we gewerkt aan het helen van oude wonden, het loslaten van beperkende gedachten en het waarmaken van nieuwe verbindingen.

Of het nu ging om een actuele klacht, pijnervaringen uit het verleden of een ondersteuning bij een individueel of relationeel groeitraject, elke hulpvraag heeft zijn eigen unieke, dieperliggende betekenis.

Daarom ben ik oprecht dankbaar voor het vertrouwen en het mandaat dat jullie mij het afgelopen jaar gaven om jullie gids te mogen zijn. Zo hebben we samen hoop en dromen waargemaakt.

Ik hoop uit het diepste van mijn hart dat ik blijvende voetsporen op jullie levenspad heb nagelaten. Dat is oprecht het mooiste dat ik voor iemand kan betekenen.

Aan al mijn gewaardeerde cliënten; oude, nieuw of bestaand; dankzij jullie vertrouwen en onze gebundelde krachten hebben we een mijlpaal gezet maar ook levenslange vertrouwensrelaties opgebouwd.

In 2024 wil ik graag opnieuw inzetten om een huis van vertrouwen te zijn met een warm welkom gevoel of waar je kan terugkeren om even bij te tanken.


Een mooi 2024 gewenst!

Patricia

 

unsplash